?
Hei!
Lurer du på noe? Trykk her for å bli kontaktet av en av våre kundebehandlere

Dronning Mauds gate 1 og 3 for Pecunia AS

Prosjektperiode: 2018-2021

Prosjektbeskrivelse

I opprinnelig bygg fra 1971 som ble bygd på i 1994, har Øst-Riv oppdraget med riving, stål- og betongarbeider, når bygget nå totalfornyes. Det utføres i en samspillsentreprise, der Øst-Riv er hovedbedrift.

Øverste etasje er revet og vi bygger på en og en halv ny etasje med prefabrikerte elementer. Videre skal bygget utvides. Vi skjøter ut begge langsidene av bygget med stålkar. Disse henges opp med rundstål fra toppetasjen og festes inn på dekkekant. Etter at ny fasade er etablert fra toppen og nedover, så vil vi rive den gamle fasaden innenfor. Den inneholder asbest. Nye tekniske sjakter kjerneborres og sages. Etter installasjonen branntetter vi og setter opp nye vegger.

For at eksisterende konstruksjon skal tåle utvidelsen, så har vi forsterket bygget med karbonforsterkning. Nye stålkjernepæler er etablert for jordskjelvsikring.

Problemstilling

Utover de tekniske utfordringer et slik prosjekt medfører, så har dette prosjektet en ytterligere dimensjon som skal ivaretas. Bygget har utleiebelegg på 80% under hele ombyggingen. Alle støyende arbeider utføres utenom ordinær arbeidstid. Hver morgen skal det se ut som om det ikke har pågått arbeider i lokalet. Leietakere vil flytte mellom etasjene i forbindelse med riving av den gamle fasaden.

Prosjektløsning

Øst-Riv løser prosjektet gjennom skiftordninger i driftsledelsen og gode rutiner for kommunikasjon. Det er særlig fokus på samhandling mellom alle fag og ivaretakelse av leietakerne gjennom prosjektet.

  Kontakt oss

  *

  *

  *

  *

  Jeg ønsker å motta oppdateringer på e-post
  Jeg samtykker til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om dette prosjektet.
  Jeg er enig medpersonvern.