?
Hei!
Lurer du på noe? Trykk her for å bli kontaktet av en av våre kundebehandlere

Om oss

Øst-Riv AS gir plass til fremtiden. Vi river for å gi plass til det nye, vi rehabiliterer og vi utvider bygg i høyden, bredden eller grunnen. Vårt hovedkontor er på Slemmestad og der samles vi for å dele erfaringer, men ellers liker vi oss best ute på prosjekt. Det er der planer og virkelighet møtes og vi får utrettet mest. Det er også der vi oppdager risiko i prosjektet tidlig og kan gjøre løpende tiltak.

Kontakt oss

Øst Riv AS

Firmaets ledelse har 30 års erfaring i bransjen og har et stort kontaktnett. Vi er løsningsorienterte og tror på at en fleksibel tilnærming får jobben gjort – når forutsetninger endres, endrer vi oss også. Prosjektene er ofte komplekse og da er kontinuerlig og god dialog med alle involverte veien til et vellykket prosjekt.

Å «gi plass til fremtiden» krever også at vi tar et ustrakt ansvar for miljøet. Dette er en del av Øst-Riv sitt DNA. Riktig sortering og håndtering av avfall er en viktig del av dette og vi har en gjennomsnittlig avfallssortering i våre prosjekter på 90%. Vi har vært miljøfyrtårnbedrift i 10 år og leverer årlige klima- og miljørapporter. Denne rapporten er tilgjengelig ved forespørsel

De neste 10 årene er vår ambisjon å bidra til utviklingen av sirkulære forretningsmodeller som gjør at ombruk og gjenbruk blir den nye normen.  Vi har en praktisk tilnærming til problemstillingen og tror på å ta tak i ett og ett bygningsmateriale og gå opp veien til det inngår i en økonomisk bærekraftig modell for ombruk, sammen med andre aktører i bransjen. Vi er allerede engasjert i flere pilotprosjekter for ombruk av byggematerialer, samt prosjekter der brukte byggevarer blir brukt i produksjonen av nye varer.  Utover dette er vi opptatt av å utvikle ny kompetanse og tekniske løsninger, som gjør det mulig å rive mindre og oppgradere mer av dagens bygningsmasse til en moderne standard.

Øst-Riv AS er en del av Byggstart, en tjeneste som kvalitetssikrer entreprenører og håndverkerbedrifter. Byggstart overvåker løpende kredittrating, godkjenninger og referanser.

 

Enten du er på jakt etter et enkelt serviceoppdrag innen betongboring/-saging, eller er på jakt etter en totalentreprenør for oppgradering av ditt bygg, så setter vi stor pris på din henvendelse. Vi tar gjerne en uformell prat i tidlig fase av ditt prosjekt, enten det er lite eller stort, for å dele erfaring og ideer.

Fagområder:

 • Riving
 • Asbest/PCB-sanering – miljøsanering
 • Betongboring/-saging
 • Miljøkartlegging
 • Grunnarbeider
 • Stål- og betongarbeider

Kontakt

TLF: 66 79 68 00
E-POST:post@ost-riv.no
ADRESSE: Postboks 19, 1393 Vollen

  Kontakt oss

  *

  *

  *

  *

  Jeg ønsker å motta oppdateringer på e-post
  Jeg samtykker til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om dette prosjektet.
  Jeg er enig medpersonvern.