?
Hei!
Lurer du på noe? Trykk her for å bli kontaktet av en av våre kundebehandlere

Om oss

Øst-Riv AS gir plass til fremtiden. Vi river for å gi plass til det nye, vi rehabiliterer og vi utvider bygg i høyden, bredden eller grunnen. Vårt hovedkontor er på Slemmestad og der samles vi for å dele erfaringer, men ellers liker vi oss best ute på prosjekt. Det er der planer og virkelighet møtes og vi får utrettet mest. Det er også der vi oppdager risiko i prosjektet tidlig og kan gjøre løpende tiltak.

Kontakt oss

Øst Riv AS

Firmaets ledelse har 30 års erfaring i bransjen og har et stort kontaktnett. Vi er løsningsorienterte og tror på at en fleksibel tilnærming får jobben gjort – når forutsetninger endres, endrer vi oss også. Prosjektene er ofte komplekse og da er kontinuerlig og god dialog med alle involverte veien til et vellykket prosjekt.

Å «gi plass til fremtiden» krever også at vi tar et ustrakt ansvar for miljøet. Dette er en del av Øst-Riv sitt DNA. Vi har vært miljøfyrtårnbedrift i 10 år og vi har gjennomsnittlig sortering av avfall i våre prosjekter er på 90%.

De neste 10 årene er vår ambisjon å bidra til utviklingen av sirkulære forretningsmodeller som gjør at ombruk og gjenbruk blir den nye normen.  Vi har en praktisk tilnærming til problemstillingen og tror på å ta tak i ett og ett bygningsmateriale og gå opp veien til det inngår i en økonomisk bærekraftig modell for ombruk, sammen med andre aktører i bransjen. Vi er allerede engasjert i flere pilotprosjekter for ombruk av byggematerialer, samt prosjekter der brukte byggevarer blir brukt i produksjonen av nye varer.  Utover dette er vi opptatt av å utvikle ny kompetanse og tekniske løsninger, som gjør det mulig å rive mindre og oppgradere mer av dagens bygningsmasse til en moderne standard.

Enten du er på jakt etter et enkelt serviceoppdrag innen betongboring/-saging, eller er på jakt etter en totalentreprenør for oppgradering av ditt bygg, så setter vi stor pris på din henvendelse. Vi tar gjerne en uformell prat i tidlig fase av ditt prosjekt, enten det er lite eller stort, for å dele erfaring og ideer.

Fagområder:

 • Riving
 • Asbest/PCB-sanering – miljøsanering
 • Betongboring/-saging
 • Miljøkartlegging
 • Grunnarbeider
 • Stål- og betongarbeider

Kontakt

TLF: 66 79 68 00
E-POST:post@ost-riv.no
ADRESSE: Postboks 19, 1393 Vollen

  Kontakt oss

  *
  *
  *
  *

  Jeg ønsker å motta oppdateringer på e-post
  Jeg samtykker til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om dette prosjektet.
  Jeg er enig med personvern.